Eefje Sings

E-Ceremonies

Al vanaf 1998 wordt Eefje veelvuldig gevraagd huwelijksvoltrekkingen en ceremonies te omlijsten met een gouden randje. Hierbij wordt door haar telkens geluisterd naar en ingespeeld op de wensen van het bruidspaar. Geen lied is voor haar onmogelijk om het bruidspaar tegemoet te komen.
Door de jaren heen heeft Eefje een volwaardige repertoirelijst opgebouwd. Voor haar volledige repertoirelijst (setlist) klik hier. Tevens kunt u in één oogopslag zien welke repertoire het beste aansluit bij uw ceremonie en/of dienst. Deze lijst wordt vaak ge-update.
Vaak wordt er gevraagd naar een akoestische setting wat uiteraard te realiseren is. De combinatie van Eefje met pianist met vleugel is bijvoorbeeld veel voorkomend. Ook werkt zij vaak samen met een gitarist en/of zanger.
Mocht het bruidspaar heel graag een bepaald nummer horen maar sluit de tekst niet aan dan is er tevens de mogelijkheid dat Eefje een tekst op maat voor u schrijft.
Uit het verleden is ook wel eens gebleken dat de bruid of bruidegom tijdens een ceremonie of dienst zijn of haar partner wil verrassen met een lied. Voor muzikale ondersteuning hierbij of vocale begeleiding kan zij u ook bijstaan.
In een kennismakingsgesprek kunnen de mogelijkheden en de wensen van het aanstaande bruidspaar worden besproken.

Bezetting:
met pianist met vleugel, gitarist, en/of zanger.

Muzikale invulling:
van 1 tot 8 nummers maximaal.

Geluid:
inclusief.

Voor vragen kunt u mailen naar eefjepolman@hotmail.com