Eefje Sings

JACKAL. & Eve

JACKAL. Het waren de roerige 40’s, 50’s en 60’s waarin Frank Sinatra’s Ratpack hoogtij vierde. Samen met Dean Martin en Sammy Davis jr. veroverde ‘Ol’ blue eyes’ de wereld met hits als ‘Come fly with me’, ‘The lady is a tramp’, ‘Mr. Bojangles’ en ‘My way’. JACKAL. brengt u terug naar de tijden van de swing. Laat u meevoeren op een muzikale reis langs de klassiekers en hedendaagse hits in de stijl van toen. U waant zich al snel in een bruisende nachtclub in het New York van de jaren 30.

Eve Deze zangeres staat naast haar prachtige stemgeluid en uitstraling voor klasse, veelzijdigheid en kwaliteit! Van mooie ballades tot swingende dance classics, jazz tot pop, disco tot soul en jaren 50 tot top 40. Eve brengt ultiem luistergenot en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke indruk achterlaat.    

JACKAL. & Eve Dit trio van wereldklasse bestaat uit een zangeres, een zanger en een pianist met vleugel. De swing van JACKAL gecombineerd met de jazzy elegantie van Eve vormen de perfecte muzikale cocktail voor uw evenement, receptie of diner.

Ook te boeken als tape-act/DJ duo of tape-act/Dj trio met saxofoon.